Om os

Print

Britiske Stanleybet blev oprindeligt dannet som en international division af Stanley Leisure plc. Stanley Leisure plc. startede ud i 1950´erne med spillebutikker i Belfast i det nordlige Irland. I 1963 begyndte Stanleybet Leisure plc. som godkendt bookmaker, under loven om spil og lotteri af samme år.

Efter at være blevet markedsleder i Storbritannien med sine kasinoer og spillebutikker, begyndte Stanleybet at etablere sig som førende indenfor sportsvæddemål i en række europæiske lande.

I dag har Stanleybet både licens i Storbritannien og i andre europæiske lande. Stanleybets voksende forretning er skabt via en banebrydende forretningsmodel, som er blevet brugt på tværs af grænser og er kompatibel med den europæiske lov. Det bliver blandt andet understreget med Gambelli (2003) og Placanica (2007) dommen af de Europæiske Fællesskabers Domstol.

Stanleybet er den førende offline bookmaker i Europa og driver både egne butikker samt tilbyder sine produkter gennem forhandlere. Med størstedelen af sine butikker i Italien, Kroatien og Rumænien, har Stanleybet også etableret datterselskaber i England, Cypern, Belgien og Danmark og flere lande følger løbende. Tilsammen opererer Stanleybet i mere end 2.000 butikker og beskæftiger mere end 3.000 ansatte i Europa.

Stanleybet er kendt som en fair og ansvarlig virksomhed inden for sportsvæddemål, som fuldt ud lever op til lovkrav i Storbritannien, såvel som i de andre europæiske lande, hvor de opererer. Stanleybet arbejder på en ansvarlig måde over for forbrugerne og opererer med høje standarder, når det kommer til intern politik, guidet af Stanleybets fundamentale kerneprincip; gennemskuelig virksomhedsførelse i alle vores forretningsforetagender.

Stanleybet forsætter med at kæmpe for retten til at udbyde sportsvæddemål i EU på en ansvarlig og gennemskuelig facon i overensstemmelse med EU lovgivningen. Stanleybet har forpligtet sig til at beskytte forbrugerne samtidig med at kæmpe for deres ret til at vælge det produkt på markedet, som de synes er mest underholdende og innovativt.

Side Banner #5 Bet Booking V-sport inspired